Idag så gjorde ja egna kanelbullar här hemma. 
Recept
Rask
700 gram vetemjöl
 50  gram strösocker
500 gram mjölk  37 grader varmt
  40 gram jäst
Blanda ihop detta till en deg och låt stå i 30 minuter.
Bortgörning
500 gram vetemjöl
150 gram strösocker
  20 gram salt
  50 gram ägg ( 1 st ägg)
250 gram smör i rumstemperatur
Lägg allt med rasken för utom smöret, kör ihop till en deg och till sätt smöret lite i taget.
När allt smör är tillsatt så kör degen i ca 10- 15 minuter tills du får en fina gluten trådar.
Kör den långsamt helatiden.
Remonc
Smör
Rårör socker
Kanel
Blanda ihop tills de smakar bra. Mycket kanel ska de vara.
Vaniljkrämen tog ja från 
brödpassion.se en väldigt god vaniljkräm