fredag 29 april 2011

Nu känner ja att jag inte har skött mig med att uppdatera..

Bagarens Bästa
Så April månad har varit rolig en jobbig påsk vecka med mycket bak. Sen så han jag med en bröd kurs med som va väldigt givande. Så nu vill ja gå mer surdegskurser finns ännu mycket att lära sig som man måste tänka på. Som är alltid bra att vet när man ska ta nästa steg inom detta yrke.
Det är allt roligt att se våra produkter förbättras på jobbet med. Då vet man att man bara blir bättre helatiden och lär sig av sina misstag. Man måste änna prova sig fram till de bästa brödet man måste också våga misslyckas. Som brödet ovan här Bagarens Bästa. Vi har väl haft de i några månade och har inte riktigt varit nöjda med bröd tills idag. Då de blev perfekt av ett misstag så ställde ja fördegen i kylen i stället för ute och så blev de så bra. Mer kyla och längre jästider på surdeg ju bättre blir brödet så alla bagare där ute låt degen ta sin tid stressa inte. Säg nej till Jäst i brödet.

Tack för mig!!
Nu ut och träna inför GBG Varvet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar